Козметични процедури

Козметични процедури в Салон ЧАР М Стара Загора

Един от начините за поддържане на здрава и красива кожа на лицето са различни козметични процедури, съобразени с индивидуалните особености на типа кожа на всеки клиент. Редовното посещение при опитен козметик прави кожата Ви все по свежа, хидратирана и млада.
Почистване на лице е една от най-популярните козметични процедури-подходяща за всеки тип кожа и се препоръчва поне веднъж месечно. След пароозониране следва ръчно почистване на комедони, нанасяне на пилинг маска, крем според типа кожа.
Козметичните процедури, които предлагаме, освен с грижа за лицето, са свързани и с грижа за цялото тяло-кола маска (всички зони на тялото), боядисване и оформяне на вежди, различни терапии.

🆕🆕🆕Център за красота „ЧАР М“ се радва да Ви представи едно от най-новите направления в козметиката – кислородна терапия.Тази иновативна процедура действа в няколко посоки:
↪️възстановява увредената кожа,
↪️има лифтинг ефект,
↪️лекува и дезинфекцира повърхността на кожата,
↪️профилактика и лечение на акне,
↪️лечение на хиперпигментация,
↪️лечение на отоци и тъмни кръгове под очите,
↪️овлажнява сухата и старееща кожа.
‼️И едно от най-големите предимства на тази козметична процедура е безопасността,използването на чист медицински кислород и физиологичен разтвор,приложима е преди или след различни хирургични и естетични интервенции-химичен пилинг,филъри,инвазивна мезотерапия.
🔝💯Кислородната терапия е без странични ефекти като увредена кожа , напълно безболезнена и
приятна.👌
Продължителност: 60мин. /с включена маска/.

 

 

 

gigi-150
jean-darcel-150 lcbio-150
academie-150