Удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм

КУРС ЛАМИНИРАНЕ И БОЯДИСВАНЕ НА МИГЛИ 

Курсът включва теоретична и практическа подготовка.Продължителност – съчетани часове по теория и практика.За практиката се работи върху 2 модела,които се осигуряват от курсиста.Обучението се провежда по предварително заявена дата и час.Всички необходими материали са осигурени от учебен център ЧАР М – Стара Загора.

-място на провеждане салон ЧАР М – център

За допълнителна информация и записване ни потърсете на

тел:0878/10 30 29,

адрес:гр.Стара Загора,ул.Цар Иван Шишман 77,ет.3/магазин ЧАР М/.

ВАЖНО!  ЗА МОМЕНТА ОТ КУРСОВЕ МИГЛОПЛАСТИКА СЕ ПРОВЕЖДА ЕДИНСТВЕНО КУРС ЗА ЛАМИНИРАНЕ И БОЯДИСВАНЕ НА МИГЛИ

Курс удължаване и сгъстяване на мигли на снопчета – курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра.Продължителност – около 2 часа /за практиката се работи  върху модел,който се осигурява от курсиста./Всички необходими материали са осигурени от учебен център ЧАР М – Стара Загора.

Курс удължаване и сгъстяване на мигли „косъм по косъм“-класически метод и удължаване и сгъстяване на мигли „косъм по косъм“-2D/ 3D/ руски обем – при този метод  всеки косъм се вгражда самостоятелно към естествения. Този метод гарантира изключителна устойчивост и при правилна експлоатация и поддръжка голяма издръжливост на миглите.Курсовете се провеждат по предварително заявена дата.За практиката е необходимо осигуряване на модел от курсиста.Всички необходими материали са осигурено от учебен център ЧАР М – Стара Загора.