Обучение КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР

Обучение КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР в Стара ЗагораПредлаганото обучение осигурява усвояване на всички съвременни тенденции в козметичния педикюр. Учебната програма има за цел обучаващите се да придобият:

ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ ПО:

 1. Здравословни и безопасни условия на труда.
 2. Структура и функции на кожата.
 3. Анатомия на стъпалата.
 4. Заболявания по ноктите и кожата на краката.
 5. Материалознание – препарати за педикюр, инструменти, накрайници за електрическа пила.

УМЕНИЯ ЗА:

 1. Предоставяне на услуга козметичен педикюр.
 2. Педикюр при суха и нацепена кожа.
 3. Педикюр при диабет.
 4. Техника на работа с електрическа пила и избор на подходящи накрайници.
 5. Прилагане на комбинирани техники на работа – електрическа пила и инструменти за педикюр.
 6. Работа със съвременни козметични продукти и препарати за педикюр.
 7. Педикюрни терапии.
 8. Лакиране. Работа със система ГЕЛАК SNB Professional.

Обучение козметичен педикюр е курс, който се провежда в група по предварително заявена дата на стартиране към учебен център ЧАР М Стара Загора-търговски представител на СТАР НЕЙЛЗ-БЪЛГАРИЯ. Обучителният период продължава 5 дни(от понеделник до петък). Всички необходими продукти, консумативи и инструменти, които ще Ви бъдат необходими по време на обучението са осигурени предварително и ще Ви бъдат предоставени заедно с напълно оборудвано работно място.

Желателно е курсистите да осигуряват манекените за работа по време на курса.Всяко обучение завършва с полагане на изпит по теория и практика.

На успешно завършилите се издава:

 • фирмено удостоверение или
 • удостоверение за професионално обучение/за обучение по част от професия/от Център за професионално обучение към „Стар Нейлз – България” ООД,лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО).

За допълнителна информация и записване ни потърсете на

тел:0885/966718, 0878/103029

адрес:гр.Стара Загора,ул.Цар Иван Шишман 77,ет.3 /магазин ЧАР М/.

С радост ви споделяме, че вече освен обучения на място в нашия център за красота, предлагаме и ОНЛАЙН КУРСОВЕ по маникюр, педикюр и ноктопластика. 🥳🤩
При интерес, в създадената онлайн група във фейсбук страницата на ЧАР М ще може да намерите подробни видео уроци, снимкови материали, реални казуси на клиенти и всички необходими материали за направата на перфектния маникюр, педикюр или ноктопластика. 🥰💅🏼

ОНЛАЙН КУРС НИВО 3 – КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР:

🌸 включва  10 главни теми, подробно обяснени във видео уроци, показно на различни проблеми и разяснение на всичко необходимо за перфектния педикюр.
Достъп до ОНЛАЙ КУРСОВЕТЕ ще имате за 6 месеца, за да може да се обучавате със собствено темпо и да затвърждавате знанията си.
След завършването на лекциите, получавате сертификат за успешно преминат онлайн курс. 📇
👉🏻 За повече информация и последващи стъпки на обучение, може да ни пишете във фейсбук или инстаграм или на 📞 тел.: + 359 878 10 30 29
Обучение Дати Обучителен период Необходим манекен
Козметичен педикюр да – осигурява се от курсиста