Салони

ЧАР М – център

Център за красота“ЧАР М“ е модерен и свеж салон, който ще Ви очарова не само със своята луксозна обстановка, но и с всички услуги, които предлага. Не на последно място, разбира се, е висококвалифицираният екип, благодарение на който ще получите превъзходно обслужване. Ние предлагаме на нашите редовни и нови клиенти абсолютно пълната гама от грижи за кожата и тялото, ръцете и ноктите, както и редица услуги за грижа за косата.

гр.Стара Загора,
ул.Цар Иван Шишман 77
ет.5 (търговски център“Загора“)
тел: 042/656560
0878/103028

Тук се намира нашият учебен център за предлаганите от нас курсове – маникюр, ноктопластика, педикюр, козметика, грим, фризьорство, масажи.

гр.Стара Загора
ул.Цар Иван Шишман 77(търговски център „Загора“)
тел:0885/966718

„ЧАР М“ разполага и с магазин за козметични продукти, който се намира само на няколко етажа по-надолу в същата сграда. При нас можете да намерите разнообразие от продукти за грижа за Вашите ръце, нокти и ходила, огромен избор от цветове лакове и геллакове, както и професионални материали за направата на перфектен маникюр, педикюр и ноктопластика. Работим с едни от най-добрите и доказали се фирми в бранша – „Стар Нейлз-България“, „GEHWOL“, “JESSICA“.
Тук можете да получите и подробна информация за всички курсове, които предлагаме.

гр.Стара Загора
ул.Цар Иван Шишман 77, ет.2 (търговски център „Загора“)
тел:0885/966718